Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Daklekkage spoedservice

Daklekkage?

Maak gebruik van onze 24/7 daklekkage spoedservice!

Wanneer u een daklekkage heeft wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor hebben we een daklekkage spoedservice in het leven geroepen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen bereiken. Stormschade, lekkage aan uw bitumen of pannendak? Van Griensven Dakonderhoud levert de 24/7 daklekkage spoedservice door heel Nederland voor alle soorten daken.

Stormschade aan uw dak?

Laat het snel repareren

Heeft u schade aan uw dak door een storm? Wacht dan niet met de reparatie, voor u het weet ontstaat er een lekkage. Laat dus regelmatig uw dak inspecteren om daklekkage te voorkomen. Heeft u toch een lekkage aan uw dak? Neem dan contact met onze daklekkage spoedservice op.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na her

Kennis & ervaring

We zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in allerlei dak- en renovatiewerkzaamheden. Hierdoor kunnen we daklekkages aan verschillende daksoorten zonder problemen snel oplossen. Onze deskundige vakmannen zijn o.a. zeer ervaren in het verhelpen van lekkages bij bitumen dakbedekking, een lek pannendak of een lek in een dakkapel.

Naast onze ruime kennis en ervaring en de 24/7 daklekkage spoedservice door heel Nederland, zijn ook dit voordelen waarvan u bij ons profiteert:

  • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden
  • We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen
  • Onze werkzaamheden voldoen 100% aan de Europese richtlijnen
  • Gratis dakinspectie mogelijk

Meer informatie over onze diensten?

Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden? Wilt u graag deskundig advies? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina. Heeft u een daklekkage door stormschade? Dan kunt u natuurlijk onze spoedservice bellen en we zullen uw daklekkage zo snel mogelijk verhelpen. Ook is het mogelijk om via het formulier een gratis dakinspectie aan te vragen.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten