Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Platte daken

De specialist in platte daken

Van Griensven Dakonderhoud

Van Griensven Dakonderhoud is een dak- en renovatiebedrijf dat al ruim 40 jaar allerlei dak- en renovatiewerkzaamheden uitvoert. Door de jaren heen hebben we al veel bitumen dakbedekking op platte daken gelegd en onderhouden. We werken altijd met de beste materialen en bovendien krijgt u 10 jaar garantie op alle werkzaamheden die we voor u uitvoeren. U kunt in heel Nederland van onze service gebruik maken en we voldoen 100% aan de Europese richtlijnen.

Bitumen dakbedekking laten aanbrengen

Naast allerlei onderhoud en renovatie kunt u bij ons ook terecht voor het vakkundig laten aanbrengen van bitumen dakbedekking. Er zijn verschillende soorten bitumineuze dakbedekking. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uit de voeten met alle soorten bitumen dakbedekking en zullen we deze netjes voor u plaatsen. Bitumen dakbedekking laten aanbrengen door de specialist? Neem dan nu contact op.

Onze werkzaamheden

Bekijk hieronder de verschillende diensten die we aanbieden voor platte daken. Voor meer informatie over de gewenste dienst kunt u op een knop klikken om naar de pagina over dit onderwerp te gaan.

Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na

Dit is wat klanten over ons zeggen

Mannen kwamen meteen langs om een offerte op te stellen, kwamen direkt serieus over en hadden geen haast met het opstellen van de offerte. Na overeenkomst meteen een afspraak gemaakt voor een paar dagen daarna. Zijn op de dag zelf goed aan de slag gegaan, waren uiterst beleefd en deden hun werk op een serieuze wijze. Wij (pand met 5 bewoners) zijn erg blij met ze en zullen ze zeker in de toekomst benaderen.

Anoniem, Nijmegen

Wat ik zeer positief vind, is dat ze meerdere opties geven voor uitvoeren van de klus zodat je keuze mogelijkheid kreeg. Planning en uitvoering is verder zeer professioneel verlopen. Goede afspraken en plezierige contacten.

Hans, Den Bosch

Voor alle werkzaamheden kunnen ze gelijk het bedrag noemen zodat je weet waar je aan toe bent. De werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd, alles is netjes opgeruimd en ze geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wat zeker ook vermeld moet worden is dat de mannen zeer correct zijn en prettig in de omgang.

Ron, Uden

Netjes, snel en goede prijs. Zeer flexibel toen het probleem anders bleek dan in eerste instantie gedacht. Fijn meegedacht en opgelost.

Anoniem, Harderwijk

Ik ben erg tevreden. Gisteren de klus op Werkspot geplaatst, vanochtend kwamen ze vrijblijvend langs (zonder voorrijkosten) en vanmiddag hebben ze de lekkage op goede wijze verholpen. Stefan en Mike zijn 2 enthousiaste mannen met liefde voor hun vak en hebben ter plekke bij de buren ook een reparatie uitgevoerd.

Hans, Oegstgeest

Netjes op tijd, snelle en vakkundige reparatie. Ik zou deze heren zeker nogmaals inschakelen als het nodig is.

Anoniem, Schiedam

Zeer fijne ervaring. Daklood dakpannen en dorpelstenen netjes vervangen, ook nog wat bijkomende dingejes goed afgehandeld

Peter, Geertruidenberg

Uiterst vakkundig, flexibel en voor een goede prijs. Denken goed mee met problemen en komen met goede oplossingen. Bovendien erg vriendelijk! Ik zou ze iedereen aanraden!

Anoniem, Voorburg

Nette jongens en eerlijk, werk bleek meer te zijn dan gedacht, maar dat wisten zij prima en zonder gemopper op te lossen.
Zeker aan te bevelen.

Inge, Lelystad

Goed werk geleverd, scherp geprijst, vakmannen! ben echt tevreden! harde werkers! mvg Peter

Anoniem, Amsterdam

Top gasten die snel een top klus hebben afgeleverd. Binnen een dag lag er een nieuw dakje op onze dakkapel.

Nick, Schiedam

Het werk is keurig uitgevoerd, communicatie over de voortgang van de werkzaamheden was dik in orde. Stefan & Mike hebben zich als nette, harde werkers laten zien, van wie je – los van de rommel die nou eenmaal bij het klussen hoort – verder weinig hinder hebt. Wij zijn dik tevreden met het uitgevoerde werk, de bereikbaarheid en de persoonlijkheid van Stefan & Mike.

Jaco, Biddinghuizen

2 aardige gasten, netjes gecommuniceerd en vriendelijk te woord gestaan. Zover ik er verstand van heb, hebben ze goed werk afgeleverd.

Roy, Poeldijk

Netjes werk afgeleverd voor een goede prijs. Communicatie over restpunten duurde iets langer, maar daarna wel uiteindelijk netjes naar wens opgelost. Ik kan ze zeker aanraden!

Anoniem, Nieuwegein

Erg prettig en dacht ook met ons mee. En liet ook zien waar de problen zaten. Het dak ziet er perfect uit wij zijn hier dan ook erg blij mee helemaal TOP. Wij zullen dit bedrijf in ons bestand houden. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan

Fred, Almere

Geweldig, Snel, goed advies, harde werkers

Alice, Oud-Vossemeer

Onderhoud aan uw platte dak laten doen? Vraag nu een offerte aan

Heeft uw platte dak onderhoud nodig? Schakel ons dan nu in! Vul het formulier op deze pagina in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om een gratis dakinspectie door ons te laten uitvoeren. Zo kunnen we u precies vertellen wat er aan uw dak moet gebeuren om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten