Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Alphen aan den Rijn

Van Griensven Dakonderhoud

Dakdekkersbedrijf in Alphen aan den rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn een ervaren dakdekker nodig? Neem dan contact op met Van Griensven Dakonderhoud en wij sturen graag een dakdekker naar u toe voor dakreparatie, dakonderhoud en dakrenovatie. Komt u met een daklekkage te zitten? Geen nood, onze dakdekker komt u zo snel mogelijk helpen. Ons dakdekkersbedrijf heeft al ruim 40 jaar ervaring in verschillende dakwerken. Wij voeren onze werkzaamheden door heel Nederland uit, dus ook bij u in Alphen aan den Rijn. Bij al deze werkzaamheden maken we altijd gebruik van de beste materialen en houden we ons voor 100% aan de Europese richtlijnen. Wanneer u onze dakdekker inhuurt voor uw dakwerken, ontvangt u op al ons werk maar liefst 10 jaar garantie. Weet u niet zeker of u dakonderhoud nodig heeft in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met ons dakdekkersbedrijf en u krijgt een dakinspectie geheel gratis.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Frequent dakonderhoud van uw dakdekker in Alphen aan den Rijn

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning in Alphen aan den Rijn. Het is daarom fijn dat u er dagelijks op kunt vertrouwen dat het dak boven uw hoofd goed is. Om uzelf hiervan te verzekeren kunt u onze dakdekker inschakelen voor frequent dakonderhoud. Voordat wij overgaan tot onderhoud, kunt u eerst een gratis dakinspectie laten doen. Ons dakdekkersbedrijf zal dan bekijken of onderhoud nodig is en hoeveel u dit gaat kosten. Zo wordt bijvoorbeeld bekeken of u zwakke plekken in het dak heeft. Heeft u in Alphen aan den Rijn uw dak al lange tijd geen onderhoud gegeven? Wacht dan niet te lang met de gratis dakinspectie van onze dakdekker.

Daklekkage in Alphen aan den Rijn? Bel ons dakdekkersbedrijf

Heeft u een daklekkage? Bel dan snel naar ons dakdekkersbedrijf zodat we het zo snel mogelijk kunnen repareren. Wij zijn ook ’s nachts bereikbaar. Ons doel is om binnen een dag bij u in Alphen aan den Rijn aan de slag te gaan. Tijdens alle dakwerken gebruiken we hoogwaardige materialen zodat het volgend mankement aan uw dak zo lang mogelijk uitblijft. Daarom durven wij u een garantie aan te bieden van maar liefst 10 jaar. Voor elke reparatie, dus ook voor uw daklekkage, maken we tijdsafspraken met u, zodat u weet wanneer onze dakdekker langskomt. Tevens kunt u rekenen op duidelijke prijsafspraken en een overzichtelijke offerte.

Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf vanuit Alphen aan den Rijn

Heeft u een dakdekker nodig voor bepaalde dakwerken zoals een renovatie van uw dakkapel, dakgoot, plat dak of schoorsteen? Bel vanuit Alphen aan den Rijn naar ons dakdekkersbedrijf en we komen u snel helpen. Ons telefoonnummer is: 0172 729 009. Ons e-mailadres: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na