Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Den Haag

Van Griensven Dakonderhoud

Uw dakdekker in Den Haag

Van Griensven Dakonderhoud is het dakdekkersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring voor u in Den Haag. Wij kunnen allerhande dakwerken voor u uitvoeren. Ons bedrijf is onder andere gespecialiseerd in dakwerken, maar ook voor een renovatie van uw dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van dakisolatie en schilderwerk. U kunt door heel Nederland een beroep doen op onze diensten. Dus ook bij u in Den Haag.

Onze werkwijze als dakdekkersbedrijf regio Den Haag

Als dakdekker maken wij tijdens onze werkzaamheden bij u in Den Haag alleen maar gebruik van hoogwaardige materialen. Uiteraard voldoen onze werkzaamheden 100% aan de Europese richtlijnen. Daarnaast biedt ons dakdekkersbedrijf op alle uitgevoerde dakwerken bij u in Den Haag 10 jaar garantie.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Professionele dakwerken in Den Haag

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom er bij u in Den Haag dakwerken nodig zijn. Zoals bijvoorbeeld een reparatie van uw dak door een dakdekker. Wanneer u ons dakdekkersbedrijf hiervoor inschakelt, gebeurt dit snel en deskundig. Vaak is het mogelijk dat onze dakdekker deze reparatie kan uitvoeren, zonder dat er een nieuw dak moet komen. Maar ons dakdekkersbedrijf is ook in te schakelen voor het noodzakelijke dakonderhoud en renovatiewerkzaamheden. Welke dakwerken mag onze dakdekker bij u in Den Haag uitvoeren?

Daklekkage in Den Haag? We zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u last van een daklekkage? Dit is altijd vervelend. Onze dakdekker verhelpt graag uw daklekkage. Het verhelpen van een daklekkage kan een uitdagende klus zijn als u het zelf doet. U moet namelijk het lek vinden en dit zo oplossen dat u er in de toekomst geen last meer van heeft. Daarnaast kan het lek ervoor zorgen dat u aan de binnenkant van het pand ook schade ondervindt. Wij raden dan ook aan om een professionele dakdekker uw daklekkage in Den Haag te laten verhelpen.

Dakdekker nodig? Neem contact op

Heeft u een lekkage aan uw dak? Of is er onderhoud of een renovatie noodzakelijk? Wat het ook is, van ons dakdekkersbedrijf kunt u op aan. De dakdekker die wij naar u toe sturen om uw dakwerken te verzorgen, is een ware vakman. Ook heeft onze vakman jaren van ervaring, waardoor deze zeer snel werkt. Zo is uw dak zeer snel weer in optimale conditie. Wilt u ons inschakelen voor uw dakwerken of daklekkage? Bel dan naar 085-0043854. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@vg-onderhoud.nl. Neem vanuit Den Haag contact op met ons dakdekkersbedrijf.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na