Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Nijmegen

Van Griensven Dakonderhoud

Voor uw dakwerken in Nijmegen

Zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Nijmegen? Van Griensven Dakonderhoud levert kwalitatief hoogwaardige dakwerken af. Wij hebben 40 jaar ervaring en bieden binnen onze dakwerken ook dakrenovaties aan. Zo kan onze dakdekker razendsnel uw kapel, schoorsteen, dak of dakgoot renoveren. Bent u gestuit op een daklekkage? Twijfel dan niet langer en schakel ons direct in. U kunt ons 24/7 bereiken, dus wij kunnen u snel service verlenen. Schakel ons direct in voor uw dakwerken in Nijmegen of lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Gratis dakinspectie in Nijmegen

Uw dak in Nijmegen is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. Door de wisselende weersomstandigheden, zoals regen, wind of sneeuw, heeft uw dak wel het een en ander te verduren. Wij raden het u dan ook zeer aan regelmatig een dakinspectie te laten verrichten. Bij Van Griensven Dakonderhoud is deze inspectie geheel gratis. Onze dakdekker bekijkt dan vrijblijvend de staat van uw dak. Wellicht heeft u een daklekkage of bevat uw dak een ander mankement. Voorafgaand aan uw dakwerken, zal onze dakdekker altijd met u overleggen wat de werkzaamheden betreffen. Dit wordt opgesteld in een op maat gemaakte offerte. Kies vandaag nog voor onze professionele dakdekker vanuit Nijmegen!

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

24 uur per dag te bereiken

Ons dakdekkersbedrijf is vanuit Nijmegen de hele week, 24 uur per dag, te bereiken.

Het is zeer van belang dat u geen daklekkage heeft, omdat een dak immers beschermt tegen kou, regen, wind en sneeuwval. Een lekkage is echter iets wat veel voorkomend is. Vooral in de herfst en winter heeft onze dakdekker het razend druk met het oplossen van daklekkages. Een lekkage komt in deze periode vaker voor en wij weten hoe vervelend het is wanneer u hier last van heeft. Om die reden zijn onze vakkundige dakdekkers 24 uur per dag beschikbaar om uw probleem te verhelpen. 

Kies ook voor onze kwalitatief hoogwaardige service en zet onze dakdekker vandaag nog in voor uw dakwerken in Nijmegen.

Benader ons voor uw dakwerken

Wilt u uw dakwerken ook in handen leggen van onze ervaren dakdekker? Laat ons dan een dakinspectie verrichten, uw daklekkage verhelpen of zet ons in voor uw dakrenovatie. Benader ons vandaag nog voor een afspraak. Bel ons via 024 781 0023 of mail naar info@vg-onderhoud. Onze dakdekker is u graag van dienst bij uw dakwerken in Nijmegen!

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na