Dakdekker Zoetermeer

Van Griensven Dakonderhoud

Professioneel dakdekkersbedrijf in Zoetermeer

Dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud kan mede dankzij de 40 jaar ervaring al uw dakwerken in Zoetermeer prima aanpakken. De specialisatie van ons bedrijf is voornamelijk gericht op dakonderhoud. Maar daarnaast zijn wij ervaren in het uitvoeren van deskundige dakrenovatie. Zonder moeite renoveert onze dakdekker uw platte dak, schoorsteen, dakgoot of dakkapel. Heeft u een daklekkage aan uw dak en zoekt u een dakdekkersbedrijf om dit te verhelpen? Ook hiervoor kunt u onze dakdekker inschakelen. Bij spoedgevallen kunt u 24 uur per dag een beroep doen op onze dakdekkersbedrijf in Zoetermeer.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Dakrenovatie voor Dakrenovatie na

Gratis dakinspectie van onze dakdekker in Zoetermeer

Eén van de meest essentiële onderdelen van uw huis in Zoetermeer is het dak. Elke dag heeft uw dak behoorlijk wat te verduren. Denk bijvoorbeeld aan alle perikelen van het Nederlandse weer. Het is daarom zeer verstandig om regelmatig een dakdekker te benaderen voor een dakinspectie en voor dakonderhoud. Dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud verricht graag bij u een dakinspectie en dan nog wel helemaal gratis! Voor uw dakinspectie komt er een dakdekker van ons bedrijf bij u in Zoetermeer bekijken wat de huidige staat van uw dak is. Eventuele daklekkages of andere mankementen worden grondig onderzocht en na uw goedkeuring ook verholpen door ons dakdekkersbedrijf in Zoetermeer.

Daklekkage snel opgelost door ons dakdekkersbedrijf in Zoetermeer

Hetgeen u beschermt tegen sneeuw, regen, kou en wind is uw dak. Het is om die reden erg belangrijk dat u geen last krijgt van een daklekkage. Toch komen deze meer voor dan u in eerste instantie zou denken. Voornamelijk in de herfst en winter wordt ons dakdekkersbedrijf uit Zoetermeer ingeschakeld om daklekkages te verhelpen. Dat komt omdat vooral in die periodes lekkages aan daken vaak voorkomen. Tevens is het juist in die periode erg vervelend als u met een daklekkage komt te zitten. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een 24 uur spoedservice voor daklekkages. Onze dakdekker komt dan zo snel mogelijk bij u in Zoetermeer langs om uw lekkage te verhelpen. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Bel onze dakdekker in Zoetermeer voor al uw dakwerken

Merkt u een daklekkage op? Of is uw dak aan een onderhoudsbeurt toe? Neem dan contact op met ons dakdekkersbedrijf in Zoetermeer. Andere dakwerken die wij verrichten zijn renovaties aan dakgoten, dakkapellen en schoorstenen. Daarnaast kunt u bij onze dakdekker terecht voor schilderwerk, dakisolatie en zink- en loodwerk. Benader ons op het volgende telefoonnummer: 085-0043854 of het volgende e-mailadres: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na