Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Rotterdam

Van Griensven Dakonderhoud

Professioneel dakdekkersbedrijf in Rotterdam

Met al ruim 40 jaar ervaring kan dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud u in Rotterdam uitermate goed helpen bij al uw dakwerken. Onze specialisatie zit in het dakonderhoud. Daarnaast zijn we ook uiterst ervaren in het verrichten van een professionele dakrenovatie. Onze dakdekkers renoveren zonder moeite uw platte dak, dakgoot, dakkapel of schoorsteen. Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf omdat u in Rotterdam een daklekkage heeft? U raadt het al: ook hiervoor kunt u beroep doen op onze dakdekkers. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar zodat onze dakdekkers u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Gratis dakinspectie van onze dakdekker in Rotterdam

Uw dak is een essentieel onderdeel van uw huis in Rotterdam. Helaas heeft uw dak het flink te verduren. Zo staat het dag in dag uit bloot aan de perikelen van het Hollandse weer. Om die reden is het aan te raden om geregeld een dakdekker in te schakelen voor een dakinspectie en zo nodig ook voor dakonderhoud. Bij dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud kunt een gratis dakinspectie aanvragen. Er komt dan een dakdekker naar u in Rotterdam toe om te bekijken wat de staat van uw dak is. Zo kan bekeken worden of u mogelijk last heeft van daklekkages of andere mankementen. Voordat er wordt overgegaan op een dakreparatie, zal de dakdekker altijd eerst met u overleggen of u ons wilt inschakelen voor uw dakwerken.

Daklekkage? Ons dakdekkersbedrijf in Rotterdam is 24/7 bereikbaar

Uw dak beschermt u tegen wind, sneeuw, regen en kou. Het is daarom ontzettend belangrijk dat er geen sprake is van een daklekkage. Helaas komen deze vaker voor dan u denkt. Ons dakdekkersbedrijf wordt voornamelijk in de herfst en in de winter ingeschakeld om daklekkages te verhelpen. Dat komt omdat lekkages vooral in die periode voorkomen en daarnaast is het ook juist in deze seizoenen zo vervelend als u in Rotterdam met een daklekkage komt te zitten. Om die reden hebben wij professionele dakdekkers in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan. Zij komen bij u in Rotterdam langs om met behulp van de meest hoogwaardige materialen uw daklekkage te verhelpen.

Kwalitatieve dakwerken van ons dakdekkersbedrijf in Rotterdam

Heeft u last van een daklekkage? Of moet uw dak nodig onderhouden worden? Bel dan vanuit Rotterdam naar ons dakdekkersbedrijf. De dakwerken die wij ook verrichten zijn renovaties aan bijvoorbeeld de schoorsteen, dakgoot of dakkapel. Onze dakdekkers verrichten daarnaast nog schilderwerk, zink- en loodwerk en dakisolatie. U kunt ons benaderen op telefoonnummer: 010 766 0063 en het volgende e-mailadres: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na