Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Tilburg

Van Griensven Dakonderhoud

Ervaren dakdekkersbedrijf in Tilburg

Zoekt u in Tilburg een dakdekkersbedrijf met ervaring? Wanneer u belt naar Van Griensven Dakonderhoud staan wij voor u klaar voor dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Merkt u een daklekkage op? Ook dan zullen onze dakdekkers u snel van dienst zijn. Al meer dan 40 jaar lang zet ons dakdekkersbedrijf zich in voor diverse dakwerken. Wij verrichten onze werkzaamheden door heel Nederland, dus ook Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Tijdens de werkzaamheden maken wij gebruik van de beste materialen en werken we exact volgens de richtlijnen van Europa. Tevens ontvangt u standaard 10 jaar garantie op al het werk van onze dakdekkers. Heeft u dakonderhoud nodig in Tilburg of twijfelt u nog? Ons dakdekkersbedrijf verricht graag een gratis dakinspecties!

Professionele dakwerken van onze dakdekker in Tilburg

Uw dak is een essentieel onderdeel van uw woning in Tilburg. Een goed dak boven uw hoofd is daarom wel zo fijn. Om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op uw dak, kunt u onze dakdekkers inschakelen voor dakonderhoud. Frequent onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Maar eerst is het verstandig om uw dak te laten inspecteren. Dan weet u zeker of onderhoud door ons dakdekkersbedrijf wel echt nodig is en hoeveel u dat gaat kosten. Is het al lang geleden dat uw dak onderhoud heeft gehad? Vraag dan snel een gratis inspectie aan om schade te voorkomen.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Daklekkage? Ons dakdekkersbedrijf in Tilburg is 24/7 bereikbaar

Daklekkage? Neem dan snel contact op met ons dakdekkersbedrijf. Denk u dat de schade groot is, dan zijn we ook midden in de nacht bereikbaar via de daklekkage spoedservice. Het streven is om binnen een dag bij u in Tilburg op de stoep te staan. Om het volgende mankement aan uw dak zo lang mogelijk uit te stellen, maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Om die reden kunnen wij u een garantie aanbieden van maar liefst 10 jaar. Als we bij u een daklekkage gaan repareren of onderhoud verrichten, zullen we van tevoren duidelijke afspraken maken qua planning en tijd. Daarnaast kunt u rekenen op overzichtelijke offertes en goede prijsafspraken.

Dakdekker in Tilburg nodig? Bel ons dakdekkersbedrijf

Benodigt u een dakdekker voor diverse dakwerken zoals renovatie van uw schoorsteen, plat dak, dakgoot of dakkapel? Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf vanuit Tilburg en we komen zo snel mogelijk naar u toe. Ook wanneer u in Berkel-Enschot of Udenhout woont. Ons e-mailadres: info@vg-onderhoud.nl. Telefoonnummer: 013 781 0025.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na