Schoorsteenrenovatie

Onderhoud en renovatie van uw schoorsteen

Vaak verkeren oude schoorstenen in slechte staat door achterstallig onderhoud. Voordat u een openhaard of houtkachel aan gaat sluiten op een bestaande schoorsteen is het verstandig om deze te laten renoveren. Het kan zijn dat er een schoorsteenlekkage is, dit levert nare rookoverlast op en kan zelfs tot koolmonoxidevergiftiging leiden. Heeft u een vogelnest in uw schoorsteen dat u wilt laten verwijderen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Schakel Van Griensven Dakonderhoud in voor schoorsteenrenovatie! Bel direct of neem contact op via het formulier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wie zijn wij?

Van Griensven Dakonderhoud voert al ruim 40 jaar allerlei renovatie- en dakwerkzaamheden uit. Tijdens onze werkzaamheden komen we vaak slecht onderhouden schoorstenen tegen. Door de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd is schoorsteenrenovatie voor ons geen probleem. Wanneer u ons inschakelt profiteert u onder meer van:

  • 10 jaar garantie op alle werkzaamheden
  • We voldoen 100% aan de Europese richtlijnen
  • 24/7 Service door heel Nederland
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Gratis dakinspectie

Schoorsteenrenovatie? Schakel de specialist in!

Heeft u een schoorsteen die aan een renovatie toe is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Onze ervaren vakmannen kunnen er zonder problemen voor zorgen dat uw schoorsteen weer jaren meer kan. Vul het contactformulier op deze pagina in om een offerte of gratis dakinspectie aan te vragen.

Schoorsteenrenovatie? Bel nu de specialist, Van Griensven Dakonderhoud!

Offerte Aanvragen

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


BEL NU
× Stuur een berichtje