Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Boxtel

Van Griensven Dakonderhoud

Ervaren dakdekkersbedrijf in Boxtel nodig?

Dakdekkersbedrijf in Boxtel nodig? Bel dan naar Van Griensven Dakonderhoud en wij komen graag bij u langs voor dakonderhoud, dakreparatie en dakrenovaties. Heeft u onverhoopt een daklekkage? Ook dan staat onze dakdekker voor u klaar. Van Griensven Dakonderhoud is een dakdekkersbedrijf met al ruim 40 jaar ervaring in diverse dakwerken. Wij zijn door heel Nederland actief, dus ook bij u in Boxtel. Wij werken altijd met de beste materialen. Daarnaast voldoen al onze werkzaamheden voor 100% aan de Europese richtlijnen.

Als u onze dakdekker inschakelt voor uw dakwerken, krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op alle werkzaamheden. Wilt u weten of u dakonderhoud nodig heeft in Boxtel? Bel dan ons dakdekkersbedrijf voor een gratis dakinspectie! Voor hulp bij daklekkage in de regio Boxtel zijn we 24/7 bereikbaar.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Kwalitatieve dakwerken van onze dakdekker in Boxtel

Uw dak is een behoorlijk belangrijk onderdeel van uw huis in Boxtel. Het is daarom wel zo fijn als u er elke dag op kunt vertrouwen dat u een goed dak boven uw hoofd heeft en houdt. Om hiervan zeker te zijn, kunt u beroep doen op de dakdekker van ons dakdekkersbedrijf voor frequent dakonderhoud, zo voorkomt u daklekkage. Maar voordat we bij u in Boxtel aan de slag gaan, kunt u geheel gratis gebruik maken van onze grondige dakinspectie. Mocht dakonderhoud nodig zijn bij u in Boxtel, dan zal ons dakdekkersbedrijf eerst met u de kosten bespreken. Wacht niet te lang met een gratis dakinspectie, zeker niet wanneer u al een tijd geen onderhoud aan uw dak heeft gehad. Een daklekkage kunt u hiermee voorkomen.

Daklekkage regio Boxtel? Bel snel naar Van Griensven Dakonderhoud

Heeft u een daklekkage? Wacht dan niet te lang en bel snel naar ons dakdekkersbedrijf. Wanneer de schade erg groot is, kunt u zelfs midden in de nacht een beroep doen op onze daklekkage spoedservice. In de meeste gevallen kan onze dakdekker binnen een dag bij u in Boxtel aan de slag. Bij alle dakwerken maken we gebruik van hoogwaardige materialen zodat een volgend mankement aan uw dak zo lang mogelijk uitblijft. Om die reden durven wij u met zekerheid een garantie van maar liefst 10 jaar aan te bieden. Wanneer wij bij u aan de slag gaan om een daklekkage te repareren of voor andere reparaties zullen we duidelijke tijdsafspraken met u maken. Tevens werken wij met vooraf opgestelde prijsafspraken en overzichtelijke offertes.

Dakdekker nodig? Bel ons dakdekkersbedrijf in Boxtel

Een dakdekker nodig voor dakonderhoud of andere dakwerken zoals renovatie van uw dakgoot, hulp bij daklekkage, dakkapel, schoorsteen of plat dak? Bel naar ons dakdekkersbedrijf in Boxtel en we komen u zo spoedig mogelijk helpen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 085-0043854. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na