Renovatie nokvorst

Nokvorst renovatie specialist

Al ruim 40 jaar voeren wij allerlei dak- en renovatie werkzaamheden uit. In al deze jaren hebben we ook vele nokvorst renovaties gedaan. Het komt vooral bij wat oudere huizen vaak voor dat het cement onder de nokvorst gaat scheuren. Door de jaren heen ontstaan er kleine scheurtjes, gaten en kieren. De oorzaken zijn o.a. de weersomstandigheden en de werking van het dak. Wanneer u dit niet laat repareren kan het gaan inregenen met grote schade tot gevolg. Zo kan het hout en isolatiemateriaal worden aangetast of zelfs gaan rotten. Schakel ons daarom tijdig in voor de renovatie van uw nokvorst. Vul het contactformulier op deze pagina in om een afspraak te maken.

Service & Kwaliteit

Van Griensven Dakonderhoud staat al 40 jaar voor service & kwaliteit op het gebied van allerlei dakwerkzaamheden door heel Nederland. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor nokvorst renovatie, maar ook bitumen dakbedekking plaatsen, dakisolatie en schoorsteenrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Met de jarenlange ervaring en deskundigheid die we bieden profiteert u o.a. van de volgende voordelen wanneer u gebruik maakt van onze diensten:

  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 24/7 service in heel Nederland
  • We gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Voldoet 100% aan Europese richtlijnen
  • Gratis dakinspectie

nokvorst renovatie

Vragen over nokvorst renovatie? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie of deskundig advies op het gebied van nokvorst renovatie? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina. Last van een daklekkage? Bel dan onze spoedservice en we zullen uw lekkage zo snel mogelijk oplossen. Ook kunt u een gratis dakinspectie aanvragen via het formulier.

Nokvorst laten renoveren? Lekkage? Bel de specialist!

24/7 bereikbaar

Offerte Aanvragen

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


BEL NU
× Stuur een berichtje