Platte daken

De specialist in platte daken

Van Griensven Dakonderhoud

Van Griensven Dakonderhoud is een dak- en renovatiebedrijf dat al ruim 40 jaar allerlei dak- en renovatiewerkzaamheden uitvoert. Door de jaren heen hebben we al veel bitumen dakbedekking op platte daken gelegd en onderhouden. We werken altijd met de beste materialen en bovendien krijgt u 10 jaar garantie op alle werkzaamheden die we voor u uitvoeren. U kunt in heel Nederland van onze service gebruik maken en we voldoen 100% aan de Europese richtlijnen.

Bitumen dakbedekking laten aanbrengen

Naast allerlei onderhoud en renovatie kunt u bij ons ook terecht voor het vakkundig laten aanbrengen van bitumen dakbedekking. Er zijn verschillende soorten bitumineuze dakbedekking. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uit de voeten met alle soorten bitumen dakbedekking en zullen we deze netjes voor u plaatsen. Bitumen dakbedekking laten aanbrengen door de specialist? Neem dan nu contact op.

Onze werkzaamheden

Bekijk hieronder de verschillende diensten die we aanbieden voor platte daken. Voor meer informatie over de gewenste dienst kunt u op een knop klikken om naar de pagina over dit onderwerp te gaan.

Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na

Onderhoud aan uw platte dak laten doen? Vraag nu een offerte aan

Heeft uw platte dak onderhoud nodig? Schakel ons dan nu in! Vul het formulier op deze pagina in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om een gratis dakinspectie door ons te laten uitvoeren. Zo kunnen we u precies vertellen wat er aan uw dak moet gebeuren om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten