Platte daken

De specialist in platte daken

Van Griensven Dakonderhoud is een dak- en renovatiebedrijf dat al ruim 40 jaar allerlei dak- en renovatiewerkzaamheden uitvoert. Door de jaren heen hebben we al veel bitumen dakbedekking op platte daken gelegd en onderhouden. We werken altijd met de beste materialen en bovendien krijgt u 10 jaar garantie op alle werkzaamheden die we voor u uitvoeren. U kunt in heel Nederland van onze service gebruik maken en we voldoen 100% aan de Europese richtlijnen.

Bitumen dakbedekking laten aanbrengen

Naast allerlei onderhoud en renovatie kunt u bij ons ook terecht voor het vakkundig laten aanbrengen van bitumen dakbedekking. Er zijn verschillende soorten bitumineuze dakbedekking. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uit de voeten met alle soorten bitumen dakbedekking en zullen we deze netjes voor u plaatsen. Bitumen dakbedekking laten aanbrengen door de specialist? Neem dan nu contact op.

Onze werkzaamheden

Bekijk hieronder de verschillende diensten die we aanbieden voor platte daken. Voor meer informatie over de gewenste dienst kunt u op een knop klikken om naar de pagina over dit onderwerp te gaan.

Isolatie plat dak

platte daken

Reparatie plat dak

Lichtkoepels

Renovatie plat dak

Onderhoud aan uw platte dak laten doen? Vraag nu een offerte aan

Heeft uw platte dak onderhoud nodig? Schakel ons dan nu in! Vul het formulier op deze pagina in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om een gratis dakinspectie door ons te laten uitvoeren. Zo kunnen we u precies vertellen wat er aan uw dak moet gebeuren om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Werkzaamheden aan uw platte dak? Bel Van Griensven Dakonderhoud!

Offerte Aanvragen

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


BEL NU
× Stuur een berichtje