Schilderwerk

Professioneel schilderwerk

Schilderwerk is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van uw huis, het is ook goed voor het behoud van uw woning of kantoorpand. Naast allerlei dakwerkzaamheden voeren we ook verschillende onderhoudswerkzaamheden uit, zo kunt u ook voor schilderwerk bij ons terecht. Of het nu gaat om het schilderen van boeiboorden of een dakkapel we helpen u graag!

Onze service

Van Griensven dakonderhoud voert naast schilderwerk ook andere dakwerkzaamheden uit zoals dakrenovaties, het plaatsen van dakisolatie, daklekkages verhelpen, dakgoot renovatie enz. Wanneer u een beroep op ons doet profiteert u onder meer van:

  • Een gratis dakinspectie
  • 10 jaar garantie op alle werkzaamheden
  • We gebruiken hoge kwaliteit materialen
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • 24/7 service door heel Nederland

Schilderwerk uitgbesteden? Schakel ons nu in

Kan uw huis wel weer een schilderbeurt gebruiken? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

schilderwerk

Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van dakonderhoud en schilderwerk is geen klus voor ons te klein of te groot. Vul het contactformulier op deze pagina in en we zullen u z.s.m. helpen met het gewenste schilderwerk. Voor een gratis dakinspectie kunt u ook altijd contact opnemen. We brengen dan precies in kaart wat er nodig is om uw dak weer in topconditie te krijgen.

Schilderwerk? Bel nu Van Griensven Dakonderhoud!

Offerte Aanvragen

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


BEL NU
× Stuur een berichtje