Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Renovatie dakkapellen

Uw bestaande dakkapel op laten knappen

Van Griensven Dakonderhoud

Het is belangrijk om uw dakkapel zo nu en dan te laten onderhouden zodat hij weer jarenlang mee kan. Wanneer er een tijdje geen onderhoud is gepleegd kan het zijn dat het nodig is om een dakkapel renovatie uit te voeren. Voor professionele renovatie van uw dakkapel kunt u Van Griensven Dakonderhoud inschakelen. We bekijken de staat van uw dakkapel en gaan in overleg met u aan de slag met de renovatie. Zo kunt u o.a. denken aan dubbel glas plaatsen, vernieuwen van de dakbedekking, loodslabben vervangen, het kozijn door een nieuw exemplaar vervangen, zijwangen vernieuwen en isolatie aanbrengen.

Kennis, ervaring en service

Wanneer u van Griensven Dakonderhoud inschakelt dan profiteert u niet alleen van onze jarenlange ervaring, we zitten al 40 jaar in het vak, ook werken we 100% volgens de Europese richtlijnen. Bij de werkzaamheden die we uitvoeren gebruiken we altijd hoogwaardige materialen en geven we 10 jaar garantie. Bij spoed, bijvoorbeeld bij een lekkage, zijn we 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. We werken door heel Nederland en geven graag advies op maat op het gebied van dakonderhoud. Wanneer u wilt weten of uw dak ook aan onderhoud toe is kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen.

Van Griensven Dakonderhoud dakapellen

Dakkapel laten renoveren? Neem contact op

Heeft u een oude dakkapel die u er weer als nieuw uit wilt laten zien? Neem dan contact op voor een dakkapel renovatie. Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en we zullen u z.s.m. antwoorden. Bent u benieuwd of er nog meer onderhoud aan uw dak moet gebeuren? Neem dan contact op voor een gratis dakinspectie.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten