Zink- en loodwerk

Specialist in zink- en loodwerk

Van Griensven Dakonderhoud is al ruim 40 jaar de specialist op het gebied van allerlei dak- en renovatiewerkzaamheden. Bij deze werkzaamheden hoort ook het onderhoud aan, of vervangen van het zink- en loodwerk. Denk hierbij o.a. aan het repareren van dakgoten, hemelwater afvoer renoveren of dakafwerking aanbrengen. Tijdens ons werk maken we altijd gebruik van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Daarnaast geven we op altijd 10 jaar garantie op alle werkzaamheden.

Waarom zink & lood?

Zink zorgt voor een optimale bescherming en heeft een lange levensduur. Zink is geliefd bij architecten en aannamers vanwege de mooie uitstraling. Zink zorgt, mits goed aangebracht, voor een waterdichte en stormvaste bedekking.

Lood is duurzaam, robuust en in alle vormen te verwerken. Ook lood gaat lang mee en kan goed worden gebruikt om vocht buiten de deur te houden en zo vochtschade te voorkomen.

Zink en lood kunnen bovendien worden gerecycled wanneer het oud of versleten is, zo brengt het geen schade toe aan het milieu.

zink en loodwerk

Werkzaamheden aan uw zink- en loodwerk? Bel nu de specialist! Van Griensven Dakonderhoud

Offerte Aanvragen

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


BEL NU
× Stuur een berichtje