Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Daklekkage

Daklekkage?

Schakel Van Griensven Dakonderhoud in.

Heeft u een daklekkage? Laat dit dan oplossen door van Griensven Dakonderhoud. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het oplossen hiervan. Maar u kunt bij ons bedrijf terecht voor meerdere werkzaamheden. Ons specialisme ligt bij het uitvoeren van verschillende dakwerken. Zo voeren wij een complete renovatie uit van uw dakkapel en het schilderwerk voeren wij ook zelf uit. Zelfs voor het realiseren van dakisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. We voeren onze werkzaamheden door heel Nederland uit. Schakel ons in om uw daklekkage te verhelpen.

Hoe te handelen bij een daklekkage

Een daklekkage komt voor in allerlei panden en woningen. Het resultaat is dat er vlekken en kringen op het plafond komen te zitten. Daarnaast kan het behang of stucwerk los komen te zitten. Als dit het geval is, schakel dan Van Griensven Dakonderhoud in om uw lekkage te verhelpen. Er kunnen vele redenen ten grondslag liggen aan waarom u een lekkage heeft. Hierbij kunt u denken aan dakpannen die loszitten of bijvoorbeeld een scheur aan uw dak. Wat de reden ook is, wij verhelpen het graag voor u.

Van Griensven Dakonderhoud daklekkage
Van Griensven Dakonderhoud stormschade 2

Daklekkage door stormschade?

Schade aan uw dak door een storm? Zorg dan dat u niet te lang wacht met repareren, anders kan er een lekkage ontstaan. We kunnen uw dak periodiek inspecteren zodat we eventuele schade kunnen repareren en daklekkage kan worden voorkomen. Wanneer u toch een lekkage aan uw dak heeft neem dan direct contact met ons op. Wij verhelpen de lekkage snel en zonder overlast.

Onze werkwijze bij een daklekkage

Wanneer u ons inschakelt om uw daklekkage te verhelpen, nemen wij eerst de schade op. Hierin brengen wij een advies uit over hoe wij denken dat de lekkage het beste te verhelpen is. Als alles besproken is en duidelijk is, gaan wij aan de slag voor u. Door onze jaren van ervaring en doordat wij de nieuwste technieken gebruiken, weet u zeker dat wij de lekkage goed en vakkundig oplossen. Hierdoor weet ook echt zeker dat de lekkage daadwerkelijk is opgelost.

Vakmensen

Een daklekkage verhelpen laat u niet zomaar aan iemand over. Als u wilt dat dit goed gebeurt, schakelt u natuurlijk een vakman in. Schakel daarom ook de vakmensen van ons bedrijf in. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en voldoen daarnaast 100% aan de Europese richtlijnen.

Stormschade aan uw dak? Daklekkage? Bel direct!

Lekkage aan uw dak? Van Griensven Dakonderhoud helpt u graag in het verhelpen hiervan. Wij hebben de ervaring en specialisten die u zoekt. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel dan naar 085-0043854. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@vg-onderhoud.nl. Wij zorgen ervoor dat uw daklekkage verholpen wordt.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten