Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakpannen vervangen

Dakpannen laten vervangen?

Van Griensven Dakonderhoud

Na verloop van tijd verouderen de dakpannen of raakt er hier en daar eentje beschadigd. Dakpannen kunnen scheuren, poreus worden en zelfs breken. Algengroei of mosaanslag zijn vaak een tekenen dat de pannen poreus zijn. Het reinigen en coaten van dakpannen biedt wel enige uitkomst maar is lang niet altijd een permanente oplossing. Ook kunnen daklekkages meestal snel worden verholpen. Na verloop van tijd is het wel voordeliger om het dak in zijn geheel of alleen de dakpannen te vervangen.

Natuurlijk gaat u daarbij niet over één nacht ijs. Wij geven u graag goed advies op basis van een vrijblijvende dakinspectie. Belt u ons op nummer 085-0043854 voor meer informatie. Of vul gewoon het formulier op deze pagina in.

Van Griensven certificatie
📄 GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier in en ontvang een gratis offerte.

(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Van Griensven certificatie
  Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na her

  Wanneer dakpannen vervangen?

  Dakpannen bepalen in grote mate de uitstraling van uw huis. Zijn uw dakpannen verouderd, dan geeft dat natuurlijk ook het beeld dat de rest van uw huis ook achterstallig onderhoud heeft. Daarnaast wilt u natuurlijk lekkages voorkomen en besparen op de kosten van onderhoud en reparaties.

  Nieuwe dakpannen

  Er zijn verschillende soorten dakpannen namelijk betonnen of keramische dakpannen. Betonnen dakpannen zijn voordeliger maar gaan iets minder lang mee dan keramische pannen. Keramische pannen zijn gemaakt van klei en worden meestal voorzien van een glazuurlaag. Keramische pannen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zowel betonnen als keramische pannen bestaan in verschillende vormen zoals holle en platte dakpannen, dakpannen met ribben, golving en sluiting. De hellingsgraad en vorm van uw dak is bepalend voor de juiste keuze dakpan. Laat u dus goed adviseren, want de vereerde pan kan later tot lekkages leiden.

  Dakpannen leggen

  Zodra uw dakpannen zijn besteld, plannen wij het leggen van de dakpannen in op de vroegst mogelijke datum in. Natuurlijk op een moment dat dit u ook goed uitkomt. De nieuwe dakpannen worden bij u bezorgd. Wij zorgen vervolgens voor een afvalcontainer voor de oude pannen. Met een pannenlift voeren wij de oude pannen af en de nieuwe pannen aan. Loszittende pannenlatten vervangen wij direct. De onderste rij verankeren wij stevig.

  Dakpannen vervangen

  De werkzaamheden beginnen met het leveren van de nieuwe dakpannen en de puincontainer op uw adres. Vervolgens bouwen wij onze kraan op en beginnen wij, nadat alles volgens de voorgeschreven eisen is opgesteld, met het verwijderen van de oude dakpannen. De nieuwe dakpannen brengen wij direct naar boven. Ook zorgen wij dat de onderste pannen worden voorzien van vogelschroten. Dakloot rondom schoorstenen of dakramen of kapellen wordt hergebruikt of vernieuwd.

  Kosten dakpannen vervangen

  Gemiddeld kost het vervangen van dakpannen bij een rijtjeshuis rond de €5500. Het hangt wel af van de bouwkundige staat van uw huis. Zo kan het verstandig zijn direct uw dakgoten te renoveren en/of uw huis te voorzien van isolatie. Ook zijn dakpannen er in verschillende soorten, maten, kwaliteit en afwerking:

  • Prijs betonnen dakpannen: tussen de € 30 en € 45 per vierkante meter;
  • Prijs keramische dakpannen: tussen de € 35 en € 65 per vierkante meter.

  Lees hier meer over de kosten voor het vervangen van dakpannen.

  Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie om uw dakpannen te vervangen? Neemt u dan contact op met 085-0043854.

  Dakrenovatie voor Dakrenovatie na

  Dit is wat klanten zeggen

  Mannen kwamen meteen langs om een offerte op te stellen, kwamen direkt serieus over en hadden geen haast met het opstellen van de offerte. Na overeenkomst meteen een afspraak gemaakt voor een paar dagen daarna. Zijn op de dag zelf goed aan de slag gegaan, waren uiterst beleefd en deden hun werk op een serieuze wijze. Wij (pand met 5 bewoners) zijn erg blij met ze en zullen ze zeker in de toekomst benaderen.

  Anoniem, Nijmegen

  Wat ik zeer positief vind, is dat ze meerdere opties geven voor uitvoeren van de klus zodat je keuze mogelijkheid kreeg. Planning en uitvoering is verder zeer professioneel verlopen. Goede afspraken en plezierige contacten.

  Hans, Den Bosch

  Voor alle werkzaamheden kunnen ze gelijk het bedrag noemen zodat je weet waar je aan toe bent. De werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd, alles is netjes opgeruimd en ze geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wat zeker ook vermeld moet worden is dat de mannen zeer correct zijn en prettig in de omgang.

  Ron, Uden

  Netjes, snel en goede prijs. Zeer flexibel toen het probleem anders bleek dan in eerste instantie gedacht. Fijn meegedacht en opgelost.

  Anoniem, Harderwijk

  Ik ben erg tevreden. Gisteren de klus op Werkspot geplaatst, vanochtend kwamen ze vrijblijvend langs (zonder voorrijkosten) en vanmiddag hebben ze de lekkage op goede wijze verholpen. Stefan en Mike zijn 2 enthousiaste mannen met liefde voor hun vak en hebben ter plekke bij de buren ook een reparatie uitgevoerd.

  Hans, Oegstgeest

  Netjes op tijd, snelle en vakkundige reparatie. Ik zou deze heren zeker nogmaals inschakelen als het nodig is.

  Anoniem, Schiedam

  Zeer fijne ervaring. Daklood dakpannen en dorpelstenen netjes vervangen, ook nog wat bijkomende dingejes goed afgehandeld

  Peter, Geertruidenberg

  Uiterst vakkundig, flexibel en voor een goede prijs. Denken goed mee met problemen en komen met goede oplossingen. Bovendien erg vriendelijk! Ik zou ze iedereen aanraden!

  Anoniem, Voorburg

  Nette jongens en eerlijk, werk bleek meer te zijn dan gedacht, maar dat wisten zij prima en zonder gemopper op te lossen.
  Zeker aan te bevelen.

  Inge, Lelystad

  Goed werk geleverd, scherp geprijst, vakmannen! ben echt tevreden! harde werkers! mvg Peter

  Anoniem, Amsterdam

  Top gasten die snel een top klus hebben afgeleverd. Binnen een dag lag er een nieuw dakje op onze dakkapel.

  Nick, Schiedam

  Het werk is keurig uitgevoerd, communicatie over de voortgang van de werkzaamheden was dik in orde. Stefan & Mike hebben zich als nette, harde werkers laten zien, van wie je – los van de rommel die nou eenmaal bij het klussen hoort – verder weinig hinder hebt. Wij zijn dik tevreden met het uitgevoerde werk, de bereikbaarheid en de persoonlijkheid van Stefan & Mike.

  Jaco, Biddinghuizen

  2 aardige gasten, netjes gecommuniceerd en vriendelijk te woord gestaan. Zover ik er verstand van heb, hebben ze goed werk afgeleverd.

  Roy, Poeldijk

  Netjes werk afgeleverd voor een goede prijs. Communicatie over restpunten duurde iets langer, maar daarna wel uiteindelijk netjes naar wens opgelost. Ik kan ze zeker aanraden!

  Anoniem, Nieuwegein

  Erg prettig en dacht ook met ons mee. En liet ook zien waar de problen zaten. Het dak ziet er perfect uit wij zijn hier dan ook erg blij mee helemaal TOP. Wij zullen dit bedrijf in ons bestand houden. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan

  Fred, Almere

  Geweldig, Snel, goed advies, harde werkers

  Alice, Oud-Vossemeer

  Pannendak vernieuwen?

  Vrijblijvende prijsindicatie voor het vervangen van dakpannen

  Is uw pannendak aan vervanging toe? Vraag ons om vrijblijvend advies. Prijsindicatie dakpannen vervangen nodig? Vul uw gegevens in op het formulier. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende dakinspectie door ons te laten uitvoeren. Zo kunnen we u precies vertellen wat er aan uw dak moet gebeuren om er weer jaren tegenaan te kunnen. Bel ons op 085-0043854 voor het maken van een afspraak.

  Projecten

  Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten