Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Breda

Van Griensven Dakonderhoud

Uw dakdekkersbedrijf in Breda

Ondervindt u problemen aan uw dak zoals een daklekkage? Bel dan naar dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud. Mede door onze ruime ervaring van 40 jaar kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Naast deze lange ervaring, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Dit is voornamelijk erg fijn als u met een daklekkage in Breda komt te zitten. Vooral een grote lekkage wilt u uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Ook voor andere dakwerken staat onze dakdekker voor u klaar. Bijvoorbeeld voor periodiek dakonderhoud of renovatie van uw dakkapel, nokvorst, dakgoot of schoorsteen in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout.

Bel onze dakdekker in Breda bij daklekkage en voor dakonderhoud

Het is erg belangrijk om uw dak in Breda regelmatig van een onderhoudsbeurt te voorzien. Op die manier kunt u schade voorkomen en bespaart u dus uiteindelijk ook flink wat kosten. Als u iemand nodig heeft voor het dakonderhoud, staat ons dakdekkersbedrijf voor u klaar. Twijfelt u of uw dak wel een onderhoudsbeurt nodig heeft? Onze dakdekker voert met alle liefde een gratis dakinspectie bij u uit. De dakinspectie is erop gericht om de huidige staat van uw dak in Breda te bepalen. Na de inspectie wordt er met u besproken hoe uw dak erbij ligt, of er reparaties nodig zijn en wat deze zullen kosten. Als ons dakdekkersbedrijf bij u in Breda het dakonderhoud mag doen, kunt u erop vertrouwen dat dit professioneel gebeurt.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Ons aanbod aan dakwerken regio Breda

Ons dakdekkersbedrijf verricht niet alleen een dakreparatie of dakonderhoud, maar nog veel meer. Om die reden zien veel klanten ons graag weer terugkomen. Wij zorgen er namelijk voor dat alles wat met uw dak te maken heeft er weer tip top uitziet. Is uw dak in Breda in benarde staat, dan nemen we heel uw dak onder handen. Tijdens onze werkzaamheden maken we gebruik van de beste materialen. Daarnaast werkt onze dakdekker geheel volgens de Europese richtlijnen. Als u ons inschakelt, kunt u gebruikmaken van de volgende diensten: renovatie van verschillende soorten dakbedekkingen en platte daken, renovatie van dakgoten, dakkapellen, schoorstenen en dakgoten. We verzorgen ook dakisolatie en het bijbehorende schilderwerk.

Dakdekker in Breda nodig? Bel ons!

Neem contact op met dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud als u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf wilt inhuren voor uw dak in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. U kunt bij ons terecht voor diverse dakwerken. Bijvoorbeeld het verhelpen van een daklekkage of het uitvoeren van dakonderhoud en dakrenovatie. Welke dienst u ook nodig heeft, onze dakdekker staat voor u paraat. U kunt ons zelfs 24 uur per dag bereiken! Ons telefoonnummer: 076 781 0056. Ons e-mailadres: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na