Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Eindhoven

Van Griensven Dakonderhoud

Deskundige dakdekker in Eindhoven nodig?

Bent u voor uw dakwerken in Eindhoven op zoek naar een ervaren en professionele dakdekker? Kies dan voor dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud. Wij hebben 40 jaar ervaring in het vakkundig verhelpen van daklekkages en verrichten van dakonderhoud, dakreparatie en dakrenovaties. Naast veel ervaring kunt u rekenen op hoogstaande kwaliteit. Deze kwaliteit bereiken onze dakdekkers door uitsluitend te werken met hoogwaardige materialen. Schakelt u ons in voor uw dakwerken in Eindhoven of in Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp of Woensel? Dan kunt u rekenen op 10 jaar garantie op alle werkzaamheden. Merkt u midden in de nacht een daklekkage op? Geen nood, u kunt ons dakdekkersbedrijf 24 uur per dag bereiken via de spoedservice!

Kwalitatieve dakwerken in Eindhoven

Is uw dak aan een renovatie toe? Dan zit u bij Van Griensven Dakonderhoud helemaal goed. Onze diensten gaan verder dan het renoveren van uw (platte) dak. Onze dakdekkers kunnen, wanneer nodig, ook uw dakgoot, nokvorst, schoorsteen of dakkapel renoveren. Als u ons dakdekkersbedrijf inschakelt, kunt u er dus op rekenen dat uw gehele dak onderhanden wordt genomen. Zelfs het bijbehorende schilderwerk kunt u overlaten aan onze dakdekkers.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Een daklekkage? Bel ons dakdekkersbedrijf in Eindhoven

Ziet u in één keer een grote plas op de vloer? Heeft u mogelijk last van een daklekkage? Wacht niet te lang en bel direct naar onze daklekkage spoedservice.

We proberen u direct uit de brand te helpen. Een lekkage kan veroorzaakt worden door verschillende factoren zoals extreme regenbuien, hagelbuien of wanneer er al lange tijd geen dakonderhoud heeft plaatsgevonden. Schakel daarom ons dakdekkersbedrijf geregeld in voor uw dakonderhoud. Op die manier kunt u ernstige en dure schades in de toekomst voorkomen.

Bel voor een gratis dakinspectie van onze dakdekker in Eindhoven

Is het al heel lang geleden dat u voor de laatste keer een dakdekker heeft benaderd voor dakonderhoud? Dan is het zeker slim om te overwegen ons dakdekkersbedrijf in te schakelen voor een dakinspectie. Het leuke is dat we deze geheel gratis bij u in Eindhoven uitvoeren! Tijdens de inspectie zullen we grondig de huidige staat van uw dak bekijken. Zo kijken we bijvoorbeeld of er zwakke plekken in uw dak zitten. De huidige staat van uw dak en de benodigde werkzaamheden zullen we deze vastleggen in een rapportage.

Dakdekkersbedrijf in Eindhoven nodig? Neem contact op

Wilt u onze professionele en ervaren dakdekkers inschakelen bij u in Eindhoven, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp of Woensel? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor verschillende soorten dakwerken zoals dakrenovatie, dakonderhoud en het aanpakken van een daklekkage bij u in Eindhoven. U kunt ons bereiken op: 040 781 0025 en info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na