Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Leiden

Van Griensven Dakonderhoud

Daklekkage? Bel onze dakdekker in Leiden

Heeft u voor uw dakwerken in Leiden een ervaren en professionele dakdekker nodig? Als u voor dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud kiest, kiest u voor 40 jaar ervaring in het deskundig aanpakken van een daklekkage en het verzorgen van dakrenovatie, dakonderhoud en dakreparatie. We hebben niet alleen veel ervaring, we leveren ook hoogstaande kwaliteit. Daarom werken onze dakdekkers voornamelijk met hoogwaardige materialen. Wanneer u ons benadert voor uw dakwerken in Leiden, ontvangt u 10 jaar garantie op alle werkzaamheden van onze dakdekkers. Ons dakdekkersbedrijf heeft een 24 uur spoedservice. Dus ook wanneer u ’s nachts met een daklekkage komt te zitten, staan we voor u klaar.

Professionele dakwerken in Leiden

Wilt u graag uw dak laten renoveren? Van Griensven Dakonderhoud kan u dan uitstekend van dienst zijn. Wij zullen niet alleen de renovatie van uw (platte) dak verzorgen. Ook de eventuele renovaties aan uw dakgoot, nokvorst, dakkapel en schoonsteen worden uitgevoerd door onze dakdekkers. Ons dakdekkersbedrijf kan dus uw gehele dak onder handen nemen, zodat alles meteen weer in goede staat is. Als het nodig is, zullen onze dakdekkers ook het schilderwerk doen.

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Daklekkage in Leiden snel opgelost

Verschijnt er plotseling een grote plas op uw vloer? Het kan zijn dat u last heeft van een daklekkage. Het is verstandig om zo snel mogelijk te bellen naar onze daklekkage spoedservice zodat we de lekkage kunnen verhelpen. Factoren zoals extreme regenbuien, slecht dakonderhoud of hagelbuien kunnen een daklekkage veroorzaken. Als u ons dakdekkersbedrijf geregeld inschakelt voor onderhoud aan uw dak, kunt u ernstige schade in de toekomst voorkomen. Dit zal u uiteindelijk ook veel kosten besparen.

Dakdekkersbedrijf in Leiden nodig? Neem contact op!

Kunt u zich niet meer heugen wanneer er voor het laatst een dakdekker is langs geweest voor dakonderhoud? Wacht dan niet te lang en maak gebruik van de deskundige dakinspectie van ons dakdekkersbedrijf. Deze inspectie zullen wij geheel gratis bij u in Leiden verrichten. Een belangrijk onderdeel van de dakinspectie is bekijken of er zwakke plekken in uw dak zitten. Nadat we uw dak grondig onderzocht hebben, ontvangt u een rapportage met hierin aangegeven welke dakwerkzaamheden uw dak benodigt om weer een aantal jaren mee te gaan.

Bel de ervaren dakdekker voor daklekkage en dakwerken in Leiden

Wilt u onze ervaren en professionele dakdekkers inschakelen bij u in Leiden? Onze dakdekkers staan graag voor u klaar om diverse dakwerken aan te pakken, zoals het verhelpen van een daklekkage. Wij verrichten ook dakonderhoud en dakrenovatie. Bel ons op: 085-0043854. Of stuur een e-mail naar: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na