Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Oss

Van Griensven Dakonderhoud

Uw betrouwbare dakdekker in Oss

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Oss? Van Griensven Dakonderhoud is er voor al uw dakwerken en levert hoogwaardige kwaliteit. Ons dakdekkersbedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring en kan binnen onze dakwerken ook een algehele dakrenovatie verzorgen. Onze dakdekker renoveert gemakkelijk en snel uw dak, dakgoot, kapel of schoorsteen. Heeft u zojuist een daklekkage ontdekt? Ook dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij zijn namelijk 24/7 per dag bereikbaar. Neem snel contact met ons op vanuit Oss voor uw dakwerken of lees verder voor meer informatie.

Dakinspectie en dakonderhoud in Oss

Uw dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw huis in Oss. Echter ondergaat uw dak veel. Denk aan veranderende weersomstandigheden zoals regen en wind. Een dakdekker geregeld uw dak laten inspecteren is dan ook zeker aan te raden. Zo nodig wordt dan ook dakonderhoud verricht. Bij ons kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Onze dakdekker komt dan geheel vrijblijvend bij u langs om de staat van uw dak te bekijken. Misschien is er wel sprake van een daklekkage of is er een ander mankement aan uw dak. Voordat er aan uw dakwerken begonnen wordt, zal onze dakdekker altijd in overleg met u bespreken wat de werkzaamheden zullen zijn en welke prijs hiervoor staat. Zet onze dakdekker vandaag nog in vanuit Oss!

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

24/7 bereikbaar

Wist u dat ons dakdekkersbedrijf in Oss 24/7 bereikbaar is? Een dak biedt bescherming tegen regen, wind, kou en sneeuwval. Om die reden is het van belang dat u geen daklekkage heeft. Deze komen echter vaker voor dan u wellicht denkt. Onze dakdekker is voornamelijk in de herfst en winter erg druk met het verhelpen van daklekkages. Dit omdat in deze periode een daklekkage vaker voorkomt en het zeer ongewenst is als u dan last krijgt van een lekkage aan uw dak. Daarom hebben wij gespecialiseerde vakmannen in dienst die u 24 uur per dag van dienst kunnen zijn. Laat onze dakdekker ook met zijn kwalitatief hoogwaardige materiaal bij u langskomen in Oss, zodat uw daklekkage vakkundig verholpen kan worden.

Neem contact met ons op

Wenst u ook onze dakdekker in te zetten om uw daklekkage te verhelpen, een dakinspectie te verrichten of een dakrenovatie uit te voeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en zet onze dakdekker in voor al uw dakwerken. Bel ons via 085-0043854 of mail naar info@vg-onderhoud. Wij hopen onze dakdekker gauw in te mogen zetten voor uw dakrenovatie, dakreparatie of daklekkage in Oss!

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na