Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Rosmalen

Van Griensven Dakonderhoud

Professioneel dakdekkersbedrijf in Rosmalen

Heeft u problemen met uw dak, zoals een daklekkage? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud. Met al ruim 40 jaar ervaring als dakdekker kunnen wij u helpen als de beste. Naast een gedegen ervaring, kunnen wij u ook 24 uur per dag van dienst zijn. Dit is erg handig voor als u zit met een daklekkage in Rosmalen. Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. Naast een daklekkage kunt u ons ook voor andere dakwerken benaderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van periodiek onderhoud van uw platte dak, renovatie van nokvorst of renovatie van uw dakkapel, dakgoot of schoorsteen in Rosmalen?

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak herstel voor Plat dak herstel na

Daklekkage? Bel onze dakdekker in Rosmalen

Wist u dat het ontzettend belangrijk is om uw dak in Rosmalen regelmatig te onderhouden? Zo kunt u namelijk voorkomen dat u flinke schade oploopt en bespaart u dus kosten. Ons dakdekkersbedrijf voert graag al het dakonderhoud bij u uit. Weet u niet zeker of onderhoud wel echt nodig is? Vraag dan bij onze dakdekker een gratis dakinspectie aan. Tijdens deze gratis dakinspectie wordt de staat van uw dak in Rosmalen grondig bekeken. Hierna zullen we met u bespreken of er reparaties nodig zijn en hoeveel deze zouden kosten. Wanneer u ons dakdekkersbedrijf het dakonderhoud bij u in Rosmalen laat uitvoeren, kunt u erop vertrouwen dat het naar behoren gebeurt. Onze dakdekker maakt namelijk uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen tijdens alle dakwerken.

Kwalitatieve dakwerken door onze dakdekker in Rosmalen

De diensten van ons dakdekkersbedrijf gaan verder dan alleen dakonderhoud of dakreparatie. Dat is ook één van de redenen waarom klanten graag bij ons terugkomen: wij verzorgen als dakdekker alles wat met dakwerken te maken heeft. Is uw dak in Rosmalen in slechte staat? Dan zullen we heel uw dak onder handen nemen. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen en werken we geheel volgens de Europese richtlijnen. Onze dakdekkers leveren de volgende diensten in het totaalpakket van dakwerken: renovatie van allerlei soorten daken zoals dakpannen en platte daken, renovatie van dakkapellen en dakgoten, dakisolatie en zelfs het bijbehorende schilderwerk.

Ervaren dakdekkersbedrijf nodig in Rosmalen? Neem contact op!

Bel naar dakdekkersbedrijf Van Griensven Dakonderhoud wanneer u een betrouwbaar bedrijf wilt inschakelen voor uw dak in Rosmalen. Ons bedrijf verricht diverse dakwerken. Denk aan het verhelpen van daklekkages of het verrichten van dakonderhoud en dakrenovatie. Wat u ook wenst, onze dakdekker staat voor u klaar. Zelfs 24 uur per dag! Bel naar: 085-0043854 of stuur een e-mail naar: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na