Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker Utrecht

Van Griensven Dakonderhoud

Professionele dakdekker in Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren dakdekker voor uw dakwerken in Utrecht? Zoek niet langer! Dakdekkersbedrijf van Griensven Dakonderhoud heeft maar liefst 40 jaar ervaring in het deskundig verhelpen van daklekkages en uitvoeren van dakonderhoud, dakrenovaties en dakreparatie. Naast bakken met ervaring, leveren wij graag hoogstaande kwaliteit. Om die reden werken onze dakdekkers uitsluitend met hoogwaardige materialen. Wanneer u ons inschakelt voor uw dakwerken in Utrecht, krijgt u 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Komt u onverhoopt midden in de nacht met een grote daklekkage te zitten? Geen nood, ons dakdekkersbedrijf is 24 uur per dag bereikbaar via de spoedservice!

Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Dakrenovatie voor Dakrenovatie na

Kwalitatieve dakwerken in Utrecht

Moet uw dak gerenoveerd worden? Dan bent u bij Van Griensven Dakonderhoud aan het juiste adres. Wij verrichten niet alleen een goede renovatie van uw (platte) dak. Onze dakdekkers voeren ook renovaties uit aan uw schoorsteen, dakgoot, dakkapel en nokvorst. U hoeft dus alleen maar ons dakdekkersbedrijf in te schakelen en heel uw dak wordt meteen onderhanden genomen. Wanneer nodig doen onze dakdekkers ook het bijbehorende schilderwerk. Uiteraard werken zij met grote precisie, zorgvuldigheid en met de beste materialen.

Heeft u een daklekkage? Bel ons dakdekkersbedrijf in Utrecht

Merkt u plotseling een grote plas op uw vloer? Denkt u dat u last heeft van een daklekkage? Twijfel niet langer en bel meteen naar onze daklekkage spoedservice zodat we u direct uit de brand kunnen helpen. Lekkages kunnen door diverse factoren veroorzaakt worden zoals hagelbuien, extreme regenbuien of wanneer er sprake is van slecht dakonderhoud. Het is daarom beter om ons dakdekkersbedrijf frequent in te schakelen voor het onderhoud aan uw dak. Zo voorkomt u schade aan uw dak die waarschijnlijk hoge kosten met zich meebrengt.

Maak gebruik van een gratis dakinspectie van onze dakdekker in Utrecht

Kunt u zich niet meer herinneren wanneer u voor het laatst een dakdekker heeft ingeschakeld voor dakonderhoud? Dan is het zeer verstandig om ons dakdekkersbedrijf te benaderen voor een dakinspectie. Wij voeren deze inspectie geheel gratis bij u in Utrecht uit! Tijdens deze grondige inspectie wordt de huidige staat van uw dak bepaald. Zo wordt er bekeken of er ergens zwakke plekken zitten. Na de dakinspectie ontvangt u een rapportage waarin staat aangegeven welke dakwerkzaamheden er eventueel nodig zijn.

Van Griensven Dakonderhoud dakapellen

Bel ons dakdekkersbedrijf in Utrecht voor al uw dakwerken

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze professionele en ervaren dakdekkers bij u in Utrecht? Schroom dan niet om ons te bellen. U kunt ons benaderen voor diverse soorten dakwerken zoals dakonderhoud, dakrenovatie en het verhelpen van een daklekkage bij u in Utrecht. Ons telefoonnummer: 030 781 0026. Ons e-mailadres: info@vg-onderhoud.nl.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten
Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak voor 2 Van Griensven Dakonderhoud Dak - Pannendak na 2
Plat dak isolatie voor Plat dak isolatie na