Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekker

Uw dakdekker

Van Griensven Dakonderhoud

Zoekt u een ervaren dakdekker? Dan bent u bij van Griensven Dakonderhoud aan het juiste adres met meer dan 40 jaar ervaring. Wij zijn met ons bedrijf in te zetten voor uiteenlopende werkzaamheden. Ons specialisme ligt in het uitvoeren van verschillende dakwerken. Maar ook voor de uitvoering van een renovatie van een dakkapel, kunt u bij ons terecht. Wist u dat wij zelfs het schilderwerk zelf kunnen uitvoeren? En dat wij ook de dakisolatie voor uw pand verzorgen? U kunt ons inschakelen voor dakwerkzaamheden in heel Nederland. Wanneer heeft u onze dakdekker nodig?

Wat onze dakdekker voor u betekent

Een dakdekker kan in verschillende situaties veel voor u betekenen. Zoals u weet is een dak een belangrijk onderdeel van de woning. Het dak zorgt ervoor dat u beschutting heeft tegen wind, regen, sneeuw en hitte. Als er dan problemen aan uw dak zijn, wilt u dat deze ook zo snel mogelijk verholpen zijn. Wacht daarom nooit te lang met het inschakelen van een dakdekkersbedrijf. Want om grotere schade te voorkomen, is het noodzakelijk dat eventuele schade snel verholpen is.

Van Griensven Dakonderhoud daklekkage

Controle van uw dak door onze dakdekker

Wilt u weten of uw dak nog in een goede staat is? Laat ons dakdekkersbedrijf dan langskomen voor een controle. Wij zorgen ervoor dat we alles goed nalopen zodat we zeker weten dat uw dak in een goede staat verkeert. Een controle zorgt ervoor dat eventuele problemen tijdig gesignaleerd worden. En voorkomt natuurlijk grotere schade in de toekomst.

Heeft u een daklekkage? Bel onze dakdekker

Een daklekkage is altijd vervelend. Om de schade te beperken is snel ingrijpen noodzakelijk, want een lekkage kan ook in de binnenkant van uw pand voor de nodige problemen zorgen. Wanneer u onze dakdekker benadert om de lekkage te verhelpen, komt deze zo snel mogelijk naar u toe. Hierdoor kunt u snel weer zorgeloos gebruik maken van uw pand.

Het contact met onze dakdekker

Is er onderhoud nodig aan uw dak? Of zijn er andere dakwerken die uitgevoerd dienen te worden? Misschien heeft u wel last van een lekkage en wilt u dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Wat het ook is wij helpen u graag! Voor telefonisch contact belt u naar 085-0043854. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@vg-onderhoud.nl. Wanneer wilt u dat onze dakdekker langskomt?

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten