Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakdekkersbedrijf

Hét dakdekkersbedrijf is Van Griensven Dakonderhoud

Dak- en Renovatiebedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekkersbedrijf? Dan heeft u van Griensven Dakonderhoud met meer dan 40 jaar ervaring gevonden. Wij voeren met ons bedrijf verschillende werkzaamheden uit. Echter ligt ons specialisme in het realiseren van diverse dakwerken. Wist u dat u bij ons zelfs terecht kunt voor de renovatie van een dakkapel? Dan voeren wij meteen het schilderwerk zelf uit. Dakisolatie nodig? Ook dan schakelt u Van Griensven Dakonderhoud in. Ons hoofdkantoor staat in Rosmalen. Maar wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wanneer schakelt u ons dakdekkersbedrijf in?

Wat wij met ons dakdekkersbedrijf voor u betekenen

Ons dakdekkersbedrijf is voor verschillende zaken in te schakelen. Een dak is één van de belangrijke onderdelen van uw pand. Het dak houdt de sneeuw, regen en wind buiten en biedt ook nog eens bescherming tegen hitte. Zijn er problemen aan uw dak? Dan wilt u graag dat dit zo snel mogelijk verholpen is. Wij raden dan ook aan om bij eventuele problemen nooit te lang te wachten met het inschakelen van een dakdekker. Een dakdekker zorgt er dan voor dat eventuele grotere schade voorkomen wordt.

Van Griensven Dakonderhoud Project

Controle door ons dakdekkersbedrijf

Zou u graag willen weten of uw dak nog in orde is? Wij sturen graag een dakdekker langs voor een controle. Wij voeren dan een uitvoerige check uit aan uw dak, zodat we zeker weten dat uw dak in orde is. De controle zorgt voor een tijdige signalering van eventuele problemen. Hierdoor wordt eventuele grotere schade voorkomen.

Daklekkage?

Wanneer u te maken krijgt met een daklekkage, is dit altijd vervelend. Wij raden dan ook aan om tijdig in te grijpen bij een daklekkage. Want een lekkage kan ook nog eens uw pand binnendringen. Benadert u ons dakdekkersbedrijf? Dan verhelpen wij zo snel mogelijk de lekkage. Wanneer wij langs zijn geweest, verkeert uw pand weer in een goede staat en is de lekkage verholpen.

Contact met ons dakdekkersbedrijf

Onderhoudswerkzaamheden aan uw dak? Of heeft u andere dakwerken die u graag door ons uitgevoerd ziet? Of wilt u dat uw daklekkage zo snel mogelijk verholpen is? Wat het ook is, wij helpen u graag! Wilt u meer weten? Bel dan naar 085-0043854. Een mail stuurt u naar info@vg-onderhoud.nl. Wanneer heeft u ons dakdekkersbedrijf nodig?

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten