Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakwerken

Voor al uw dakwerken

Van Griensven Dakonderhoud

Heeft u dakwerken die uitgevoerd moeten worden? Laat dit dan uitvoeren door Van Griensven Dakonderhoud. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Ons bedrijf is in te schakelen voor uiteenlopende werkzaamheden, waarbij ons specialisme ligt in het uitvoeren van dakwerken. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de renovatie van een dakkapel. Het nodige schilderwerk kunnen wij ook zelf uitvoeren. Wist u dat wij met onze onderneming zelfs dakisolatie plaatsen? Zoals u merkt, wij zijn van alle markten thuis met ons hoofdkantoor zit in Rosmalen. Echter is ons werkgebied door heel Nederland. Wanneer mogen wij uw dakwerken uitvoeren?

Onze dakwerken

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw pand. Het beschermt u tegen de elementen en geeft bescherming. Wanneer er dan ook problemen aan uw dak ontstaan, wilt u dat deze zo snel mogelijk verholpen zijn. Om verdere schade te voorkomen, raden wij ook aan om snel een dakdekker langs te laten komen. Wanneer de problemen tijdig worden verholpen, voorkomt dit grotere schade in de toekomst.

Van Griensven Dakonderhoud dakapellen

Gratis dakinspectie

Wilt u graag weten of uw dak nog in een goede staat is? Wij voeren dan graag met onze dakwerken een gratis dakinspectie uit. Na een uitvoerige check van uw dak, brengen wij een advies over de staat van uw dak uit. Een controle zorgt ervoor dat eventuele schade of problemen tijdig worden geconstateerd. Wanneer mogen wij langskomen voor de controle?

Daklekkage?

Heeft u te maken met een daklekkage? Dit is altijd vervelend. Wanneer dit gebeurt, raden wij aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Dit voorkomt dat de schade groter wordt. Daarnaast kan een lekkage zelfs doordringen binnen in uw pand. Met onze dakwerken verhelpen wij zeer snel uw lekkage. Zo verkeert uw pand zo snel mogelijk weer in de staat die u wenst.

Contact over uw dakwerken

Zijn er onderhoudswerkzaamheden aan uw dak noodzakelijk? Of zijn er andere werkzaamheden die u door ons dakdekkersbedrijf wilt laten uitvoeren? Wij helpen u graag. Voor eventuele vragen belt u naar 085-0043854. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@vg-onderhoud.nl. Laat ons uw dakwerken uitvoeren.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten