Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Dakgoot renovatie

Onderhoud en renovatie van uw dakgoot

Van Griensven Dakonderhoud

Om grote problemen te voorkomen is het verstandig om uw dakgoot regelmatig te laten onderhouden. Bij beschadigingen is het niet altijd nodig om de dakgoot te vervangen, dakgoot renovatie kan dan de oplossing zijn. We voeren graag een gratis dakinspectie voor u uit en zullen dan ook de conditie van uw dakgoot controleren. Mocht een dakgoot renovatie nodig zijn dan leggen we u natuurlijk precies uit wat we voor u gaan doen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakwerkzaamheden kunnen we ervoor zorgen dat uw dakgoot weer vele jaren mee zal gaan.

Werkwijze

Al ruim 40 jaar kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden. We hanteren een werkwijze waarbij we altijd 100% aan de Europese richtlijnen voldoen en enkel gebruik maken van hoogwaardige materialen. Wanneer we een dakgoot renovatie of iets anders voor u uitvoeren krijgt u altijd 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Van Griensven Dakonderhoud is werkzaam door heel Nederland en is bij spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

Dakgoot laten schoonmaken

Naast renovatie van uw dakgoot kunt u bij ons ook terecht voor schoonmaak van uw dakgoot. In verstopte dakgoten gaat het vuil zich nog meer ophopen en kan voor vervelende problemen zorgen. Om daklekkage en verdere schade te voorkomen is het nodig om regelmatig uw dakgoot te laten schoonmaken.

Of het nu gaat om bladeren, mos of het verwijderen van vogelnesten uit uw dakgoot, we helpen u graag. U kunt ons ook altijd bellen voor een gratis inspectie van uw dak en/of dakgoot.

Dakgoot renovatie of schoonmaak laten uitvoeren?

Is uw dakgoot aan een grondige onderhoudsbeurt of renovatie toe? Schakel dan een specialist in! Vul het formulier op deze pagina in en we zullen u z.s.m. helpen. U kunt ook een gratis dakinspectie door ons laten uitvoeren zodat we de zwakke plekken van uw dak of dakgoot in kaart kunnen brengen.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten