Werkspot logo

“Top service goed geholpen netjes op tijd. En de prijs is ook goed zeker aan te raden…”

24 / 7 beschikbaar voor spoedklussen.
Bij spoed binnen 5 uur op locatie.

Schoorsteenrenovatie

Onderhoud en renovatie van uw schoorsteen

Van Griensven Dakonderhoud

Vaak verkeren oude schoorstenen in slechte staat door achterstallig onderhoud. Voordat u een openhaard of houtkachel aan gaat sluiten op een bestaande schoorsteen is het verstandig om deze te laten renoveren. Het kan zijn dat er een schoorsteenlekkage is, dit levert nare rookoverlast op en kan zelfs tot koolmonoxidevergiftiging leiden. Heeft u een vogelnest in uw schoorsteen dat u wilt laten verwijderen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Schakel Van Griensven Dakonderhoud in voor schoorsteenrenovatie! Bel direct of neem contact op via het formulier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wie zijn wij?

Van Griensven Dakonderhoud is een dak- en renovatiebedrijf dat al ruim 40 jaar allerlei dakwerkzaamheden door heel Nederland uitvoert. Wanneer u dakisolatie door ons laat plaatsen kunt u ervan uitgaan dat we altijd hoogwaardige materialen gebruiken en 100% aan de Europese richtlijnen voldoen. Op alle werkzaamheden die we uitvoeren geven we u tevens 10 jaar garantie. Bent u benieuwd of uw dak onderhoud nodig heeft? Neem dan contact op om een gratis dakinspectie af te spreken. Zo kunnen we gericht advies geven van de werkzaamheden die voor uw dak nodig zijn.

Van Griensven Dakonderhoud schoorsteen renovatie

Schoorsteenrenovatie? Schakel de specialist in!

Heeft u een schoorsteen die aan een renovatie toe is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Onze ervaren vakmannen kunnen er zonder problemen voor zorgen dat uw schoorsteen weer jaren meer kan. Vul het contactformulier op deze pagina in om een offerte of gratis dakinspectie aan te vragen.

Projecten

Bekijk enkele van onze honderden succesvolle projecten